FTEJerez, nu tilgængelig i Skandinavien
Flight Training Europe tilbyder nu service til Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige
Mere information  Kontakt os  Besøg ftejerez.com

FTEJerez

Velkommen til FTEJerez hjemmeside for skandinaviske kadetter.


FTEJerez, med fokus på kvalitetstræning.

FTEJerez er anerkendt som et af verdens førende akademier inden for flyvetræning. Dette har medført, at FTEJerez i dag uddanner studerende fra alle verdenshjørner samt flykadetter fra flere af de største europæiske og internationale flyselskaber såsom Aer Lingus, Air Astana, Emirates, British Airways og Qatar Airways.

Dette microsite er blevet skabt med formålet at assistere og informere kadetter indskrevet fra Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige med enhver form for information, der kunne være relevant for skandinaviske statsborgere bosatte i Skandinavien.

Airline First Officer Programme

Hvad består Airline First Officer Programmet af?


Fra det fantastiske campus beliggende i Jerez, Sydspanien, tilbyder FTEJerez et integreret ATPL kursus, Airline First Officer Programmet, hvor studerende med lidt eller ingen tidligere flyveerfaring kan blive pilot på kun 15 måneder. Efter at have bestået dette kursusforløb, vil den studerende blive udstedt en EASA frozen ATPL licens. Denne bevilling tillader dig at arbejde som First Officer hos et flyselskab og giver dig muligheden for engang i fremtiden at blive kaptajn.

Du kan finde alle de oplysninger, du måtte have brug for, ved at downloade vores brochure indeholdende den fulde kursusbeskrivelse. Denne kan downloades her:


Et sammendrag af kursusprogrammet, pensum samt en oversigt over betalingsbetingelser kan downloades her:


Hvis dette kursus har vakt din interesse, så kontakt endelig vores skandinaviske kontor FTEJerez Scandinavian, hvor vores dedikerede uddannelsesrådgivere vil besvare alle de spørgsmål du måtte have, samt hjælpe og vejlede dig gennem ansøgelsesprocessen.

Sprogkurser

Aviations engelsk

Når engelsk ikke er dit modersmål.

I marts 2008 blev det et lovkrav, at alle internationalt-flyvende piloter skal have engelske sprogkvalifikationer svarende til minimum ICAO niveau 4 og af denne årsag gennemføres alle EASA eksamener, al træning og undervisning på engelsk. Derfor er det obligatorisk, at du som studerende kan gebærde dig både mundtligt og skriftligt på engelsk svarende til det påkrævede niveau, hvis du ønsker at studere hos FTEJerez.

Alle vores udvælgelsesprøver er ligeledes kun på engelsk og af denne grund er det nødvendigt, at du har studeret engelsk i løbet af din gymnasielle uddannelse for at være i stand til imødekomme vores adgangskrav. Det er dog ikke et krav, at kandidaterne er i besiddelse af et engelsk sprogcertifikat, i henhold til at søge, dog, som referenceramme er det vurderet at kræve et niveau svarende til IELTS 6 eller bedre. Dette svarer omtrent til det samme som niveauerne B2, CELS V og BEC V.

Så snart du har ansøgt online, vil vores evalueringsansvarlige sende dig en engelsk benchmark-test som vil fastslå, hvorvidt du har det nødvendige sproglige niveau i henhold til at gennemføre akademiets optagelsesprøver og gennemføre uddannelsen. I de tilfælde, hvor det viser sig, at kandidaten ikke har det nødvendige sprogniveau, tilbyder FTEJerez et 3-måneders Intensivt Aviations Engelsk-kursus, som foregår på vores campus. Du kan læse mere om dette kursus her:


FTEJerez er den første organisation som officielt blev godkendt af UK CAA til at kunne tilbyde sprogfærdighedstests indenfor engelsk (ELP). Af denne grund afholder FTEJerez, som en del af de integrerede kurser, gratis screeningssessioner for alle studerende, som ikke har engelsk som modersmål. Sammen med denne screening foretages en in-house Radio License (RT) test, som sammen vil sikre at alle graduerende hos FTEJerez imødekommer alle krav til udstedelse af bevillingen.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe?

Selvom alle kandidater er mere end velkomne til at besøge FTEJerez på egen hånd og se campus og alle stedets faciliteter, har FTEJerez en dedikeret uddannelsesrådgiver for skandinaviske kandidater samt fysisk tilstedeværelse i Norden med et kontor beliggende i Norge. Hvis du måtte have spørgsmål eller brug for yderligere information omkring akademiets kurser eller ønsker du at booke et møde på vores skandinaviske kontor, bedes du venligst kontakte vores uddannelsesrådgiver Petter Ottesen. Dette kan både gøres på mail på petter.ottesen@ftejerez.com, eller via telefon på nummeret +47 40 67 22 24 (Mandag-fredag 08:00-16:00)

Hvis du ønsker at holde dig opdateret omkring de seneste nyheder hos FTEJerez, er du velkommen til at følge os på vores facebookside samt besøge vores primære hjemmeside www.ftejerez.com.

FTEJerez | Skandinaviske kontor
Telefon +47 40 67 22 24
www.ftejerez.com

Petter Ottesen

Uddannelsesrådgiver
Det skandinaviske kontor
petter.ottesen@ftejerez.com
Følg os på facebook