FTEJerez now in Scandinavia
Flight Training Europe now gives service to Denmark, Iceland, Norway and Sweden
Velkommen  Kontakt oss  www.ftejerez.com

FTEJerez

Velkommen til FTEJerez nettside for skandinaviske kadetter.


FTEJerez, har høyt fokus på utdanningskvalitet.

FTEJerez er anerkjent som en av de ledende flyskolene i Europa. Dette har ført til at FTEJerez i dag utdanner studenter fra alle verdenshjørner og fly-kadetter fra flere av de store Europeiske og internasjonale flyselskapene som Aer Lingus, Air Astana, Emirates, British Airways og Qatar Airways.

Denne mikrosiden har blitt opprettet med det formål å hjelpe og informere kadetter registrert fra Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige med informasjon som kan være relevant for interesserte bosatt i Skandinavia.

Airline First Officer Programme

Hva består Airline First Officer Programmet av?


På vår fantastiske campus lokalisert i Jerez , Sør-Spania , tilbyr FTEJerez en integrert ATPL utdanning Airline First Officer Program, der studenter med liten eller ingen tidligere flyge erfaring kan bli kommersiell pilot på bare 15 måneder. Etter fullført utdanning, vil studenten bli utstedt med EASA Frozen ATPL. Dette sertifikatet kvalifiserer deg til jobb som styrmann i flyselskap, det gir også muligheten til å bli kaptein i fremtiden.

Du får all den informasjonen du trenger , ved å laste ned vår brosjyre som inneholder hele utdannings beskrivelsen. Denne kan lastes ned her:


Et sammendrag av utdanningsprogrammet, pensum og en oversikt over betalingsvilkår kan lastes ned her


Hvis denne utdanningen er av interesse, vennligst kontakt med vårt kontor i Skandinavia. Her vil vår dedikerte utdanningsrådgiver svare på eventuelle spørsmål og hjelpe deg gjennom søknadsprosessen.

Language Courses

Aviation English.

Når engelsk ikke er ditt morsmål.

I mars 2008 ble det lovpålagt for alle piloter som flyr internasjonalt å holde et minimum av ICAO nivå fire i engelsk, og derfor er alle våre EASA eksamener og opplæring på engelsk. Av den grunn, er det obligatorisk at du forstår både muntlig og skriftlig engelsk til riktig nivå hvis du ønsker å utdannes hos FTEJerez.

Våre opptaksprøver fullføres på engelsk, og du må derfor ha studert engelsk i løpet av videregående skole for å møte våre opptakskrav. Kandidatene trenger ikke å ha engelsk språk sertifikat for å kunne søke, men som en referanse nivået i engelsk kreves er minst IELTS 6 eller bedre. Dette er omtrent det samme som en B2, CELS V og BEC V.

Når du søker på nettet, vil vår evaluaringsansvarlig sende deg en online engelsk test som vil bekrefte at du har riktig nivå i engelsk for å kvalifiser til å delta på opptaksprøvene i Jerez. For de som ikke har tilstrekkelig nivå i engelsk, kan FTEJerez tilby en 3 måneders intensiv luftfarts engelskkurs levert på vår campus, du kan lese mer om dette kurset her:


FTEJerez var den første organisasjonen som mottok formel godkjennelse av britiske luftfarts myndigheter til å gjennomføre engelskkunnskap (ELP) testing. Som et resultat av denne godkjennelse tester FTEJerez alle fremmedspråklige studenter på integrerte ATPL utdanning inkludert i utdanningsavgiften. Sammen med denne screening foretas en «in-house» Radio Licence test (RT) , dette sikrer at alle FTEJerez studenter som uteksamineres møter alle krav til utstedelse av sertifikat.

Kontakt oss

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Selv om alle kandidater er mer en velkommen til å besøke FTEJerez på egen hånd for å se vår fantastisk campus og stedets fasiliteter, har FTEJerez også en dedikert utdanningsrådgiver for skandinaviske kandidater samt et fysisk kontor i Norge. Hvis du trenger informasjon om våre kurs , eller hvis du ønsker å avtale et møte på vårt skandinaviske kontor , ta kontakt med vår utdanningsrådgiver Petter Ottesen ved petter.ottesen@ftejerez.com eller telefon +47 40 67 22 24 (mandag - fredag 08:00 - 16:00).

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert med FTEJerez siste nyheter , er du velkommen til å følge vår facebook -side og besøke vår hoved nettsted www.ftejerez.com.

FTEJerez | Skandinavisk kontor
Telefon +47 406 72 224
www.ftejerez.com

Petter Ottesen

Utdanningsrådgiver
Skandinavia
petter.ottesen@ftejerez.com
Følg oss på facebook